HeliusShantyZangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:De sponsoren van de Helius Shanty Zangers

Passen  ambitie en maatschappelijke betrokkenheid  bij uw Bedrijf?

De Helius Shanty Zangers is een koor met ambitie! Onze koorleden hebben passie voor zingen en zij zijn ambitieus! Het uitgangspunt is kwaliteit en daarom zingen zij meerstemmig en hebben veel aandacht voor musicaliteit, zuiverheid en intonatie. De Helius Shantyzangers zijn graag gezien en gehoord bij festivals met internationale allure.

Alle koorleden betalen contributie en daarmee bekostigen zij o.a. de dirigent de basis voor een succesvol koor. Daarnaast hebben wij als koor ook te maken met andere kosten zoals kleding, reiskosten en muziekrechten. Ook zouden wij graag onze geluidsinstallatie willen vervangen en nieuwe uniforme kleding aanschaffen.

Sponsoren
Voor de haalbaarheid van onze ambities zijn wij nog op zoek naar een aantal partners, dat kan in financiële middelen zijn of facilitair. Wij waarderen elke vorm van ondersteuning en zouden het geweldig vinden als u ook bereid bent mee te helpen om onze ambitie werkelijkheid te maken

Voor een bedrag van bijvoorbeeld 500 Euro ondersteunt u het koor en vermelden wij uw logo op onze website en krijgt u een naamsvermelding bij een optreden. Uw betrokkenheid als sponsor is voor de ontwikkeling van het koor onmisbaar. Uiteraard bieden wij  naast de standaard aangeboden sponsorvormen ook ‘sponsoring op maat’. 
  
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu